Sõrulane hindab lumerohkust kriisiolukorraks

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lume kätetöö.
Lume kätetöö. Foto: Postimees.ee lugeja

Torgu vallas Mõisakülas elav ja turiste majutav Jüri Mitt pole rahul vallavalitsuse tegevusega lumetõrjel.


Tema sõnul korraldab lumetõrjet vallavolikogu esimees Mihkel Undrest ise, samas pole vallavalitsuses ühtegi pädevat ametnikku, kes saaks lumetõrje küsimustes aidata, kirjutas Meie Maa.

«Tahan maavanemalt küsida, kas siis, kui kolm päeva pole saanud koju, on kriisiolukord või veel mitte? Külameeste tehnikaga ei saa lahendada eriolukorda, Torgu vald vajab eritehnika abi. Reede õhtuks sai Kargi- Torgu tee kitsa, bobirada meenutava kanali, mida mööda saab sõita vaid ühes suunas. Kui keegi tuleb teiseltpoolt vastu, pole möödasõidu võimalust,» kirjeldas Mitt eile pärastlõunal olukorda, kuid lumesadu jätkus.

Mehe sõnul Valdur Ranna traktor ei jaksa lumevalli enam kaugemale lükata, see on liialt kõrge. Jõulupühadeks on aga turistid broneerinud tema majja kohad ja ettevõtja töö on häiritud.

«Ma ei tea veel, kas pean broneeringud üles ütlema või saan kusagilt abi. Selles kitsas kanalis ei saa neil küll lasta oma autosid ära lõhkuda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles