Õhtul ja öösel tuleb arvestada ootamatu libedusega

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba praegu on teekate libe Tallinna-Narva maanteel. Öötundidel, kui temperatuur langeb miinuskraadidesse, võib libedust esineda veelgi.
Juba praegu on teekate libe Tallinna-Narva maanteel. Öötundidel, kui temperatuur langeb miinuskraadidesse, võib libedust esineda veelgi. Foto: Ants Liigus

Maanteeinfokeskuse teatel peab õhtul ja öösel vihma ja lörtsi korral arvestama ootamatu libeduse võimalusega.

Täna pärastlõunal enne kella 16 olid teepinna temperatuurid Põhja-Eestis miinuskraadides, mujal Eestis plusskraadides.

Amet hoiatab, et prognoositavalt langevad teekatte temperatuurid õhtu- ja öötundidel kõikjal miinuskraadidesse ning vihma või lörtsi korral peab arvestama ootamatu libeduse võimalusega.

Teeolud suurematel riigimaanteedel olid kella 16 ajal valdavalt head, edastas maanteeinfokeskus. Küll aga esines libedust Tallinna-Narva maanteel Viitnal.

Üle Eesti sajab paiguti kerget vihma, Ida- ja Kirde-Eestis kohati ka lörtsi. Lörtsisajus on nähtavus piiratud.

Ilmateenistuse andmetel tuleb ööl vastu homset vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mõnel pool esineb väheseid sademeid ning paiguti tekib udu. Õhutemperatuur on -1 kuni -6 kraadi ning teedel tekib kohati kiilasjää.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles