Lumi ei lasknud riigikogulasi Virumaale

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere kesklinn.
Rakvere kesklinn. Foto: Andra Sooneste

Seoses raskete ilmastiku- ja teeoludega jäeti ära täna Virumaal toimuma pidanud riigikogulaste teabepäev. Nii pääsevad Virumaa koolilapsed ka Ene Ergma antavast tunnist.

Tänaseks kavandatud riigikogu päev Lääne-Virumaal on raskete ilmastiku- ja teeolude tõttu edasi lükatud, kinnitati riigikogu pressitalitusest. Millal teabepäev aset leiab, ei osatud parlamendist täna veel öelda.

Esialgse kavakohaselt pidid tänasel Virumaa teabepäeval osalema riigikogu esimees Ene Ergma, saadikud Toomas Varek, Tiit Kuusmik, Ester Tuiksoo, Taavi Rõivas, Marek Strandberg, Marko Pomerants ja Indrek Saar.

Kavas oli ümarlaud Lääne-Viru omavalitsusjuhtide ja ettevõtjatega, samuti mitme tootmisettevõtte, nagu Jeld-Wen uksetehas, Aeroc AS kergblokkide tehase, As lajose, Kunda sadama, Kunda Nordic Tsemendi külastamine.

Riigikogu esimees Ene Ergma pidi annab seoses läheneva kodanikupäevaga kodanikuõpetuse tunni Kiviõli I Keskkoolis, Lüganuse ja Aseri Keskkoolis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles