Koaalade armulugu lohutab tulekahjudes kannatanud Austraaliat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Koaala nimega Bob (üleval) päästsid tuletõrjujad eelmisel nädalal ja viisid Melbourne’i lähedal asuvasse loomade päästmise keskusse. Nüüd pani ta oma käpa ümber uue tüdruksõbra Sami, kes alles paraneb ränkadest põletushaavadest.


Kahe koaala armulugu, üks väheseid positiivseid uudiseid paarisaja ohvriga Austraaliat laastavatest tulekahjudest, on muutunud populaarseks pärast seda, kui internetti lekkisid Sami päästmise videod, kus tuletõrjuja loomakest veepudelist joodab.



«Nad muudkui panevad käppasid üksteise ümber ja kallistavad üksteist. Nad on tõesti sõpradeks saanud ja seda on väga armas näha,» kommenteeris keskuse töötaja Colleen Wood.



Imekombel päästetud Sam viidi looduskeskusse, kus Bob teda juba ees ootas. Keskuse töötajate sõnul läheb mõlemal koaalal hästi. Sami nelja käpa paranemine võib võtta kuni kaheksa kuud, Bob peaks saama metsas ringi joosta nelja kuu pärast. (Reuters/PM)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles