TV3: Kuuse-Taat ennustab külma ja lumist talve

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elmar Kuus.
Elmar Kuus. Foto: Kaader TV3 videost

Ilmaennustaja Elmar Kuus ehk Kuuse-Taat lubab valgeid jõule ning külma ja uue aasta alguses läänetuule korral ka lumerohket talve.

«Oktoobri alguses on mitu päeva, neli-viis või kuus päeva kuni kümnendani oodata ilusat ilma, 10.-20. tuleb kergelt sadusid,» rääkis ilmaennustaja «Seitsmestele uudistele».

«Novembris on samamoodi kuu algus ilus, kuiv, sooja on 4-5 kraadi päeval. Kuu keskel on oodata suuri sadusid. 20. novembri ja 1. detsembri vahel on oodata juba esimest lumesadu,» rääkis Kuus.

«Detsember hakkab minema küllaltki jahedaks, võib juhtuda, et isegi küllaltki sügav lumi tuleb. Aastavahetusel jälle on oodata tormi. 5. jaanuari paiku hakkab peale talv ja see talv tuleb võrdlemisi külm. Terve jaanuari- ja veebruarikuu on oodata külma ja kui juhtub tuul pöörduma läände, siis võib läänetuulega kaasa tulla ka küllaltki palju lund,» ennustas Kuuse-Taat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles