Haruldane juhus: detsember toob kaks täiskuud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täiskuu
Täiskuu Foto: AFP / Scanpix

Tänavune jõulukuu on tavalisest erinev, sest toob kaasa lausa kaks täiskuud. Astroloogide arvates annab see märku sellest, et meid ootab ees võitlus hea ja kurja vahel.


Esimene täiskuuöö on juba täna õhtul ning teine täiskuu paneb tontlikult särama vana-aastaöö. Väljaanne Bild uuris astroloogidelt, kas haruldane juhus ka mõnevõrra dramaatilisemat uut aastat võiks tähendada.

Astroloog Kurt Allgeier lohutas esmalt, et tänaõhtune täiskuu on Kaksikute soodsas mõjuväljas, mis aitab näiteks vestlusi ja läbirääkimisi edukamalt läbi viia. Hoopis teistsugune on pilt jõulukuu lõpu poole.

Astroloogi sõnul läheb olukord keeruliseks juba 24. detsembrist, sest siis ähvardab meid «hea» Saturni ja «hävitaja» Pluuto vastasseis. Täpselt samasugune olevat tähtede seis olnud ka Esimese ja Teise maailmasõja ajal ning ülemaailmsete majanduskriiside paiku.

31. detsembri täiskuu, mis toob mõnel pool Euroopas kaasa ka osalise varjutuse, tugevdab Saturni ja Pluuto vahelisi pingeid ning muudab inimesed sõjakamaks, usub astroloog.

Vana-aastaõhtune täiskuu on haruldane nähtus, eelmisel sajandil tuli seda ette vaid neljal korral ning pärast praeguse aasta lõppu tuleb kannatust varuda aastani 2028.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles