Taas on avatud kaks ametlikku jääteed

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäätee.
Jäätee. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees

Täna on sõidukitele avatud nii Haapsalu-Noarootsi kui Saaremaa-Hiiumaa jäätrass.

Sõidukitele tegeliku massiga 2,5 tonni on täna liikluseks avatud Haapsalu-Noarootsi 3 km pikkune jäätee, mis kulgeb Haapsalust Sadama tn. 30 ja Noarootsis Österby sadamasse. Samuti Hiiumaa ja Saaremaa vaheline 15 km pikkune jäätee Tärkmalt Jõistesse, teatab Maanteeinfokeskus.

Maanteeinfokeskus meenutab autojuhtidele, et jääteele minnes ei tohi kinnitada turvavööd ning kaasa tuleb võtta mobiiltelefon. Trassil ilmnevatest liiklustakistustest teatamiseks märgi üles teabetahvlil olev infonumber ja tutvu teabetahvlitel oleva infoga.

Täna varahommikul olid põhi- ja suuremate tugimaanteede katted kuivad või soolaniisked. Ristmikel, laiendustel ja teede telgjoonel oli paiguti vähest soolalumesegu.

Ilm oli oluliste sademeteta. Kohati piiras nähtavust udu. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku -6 ... -11 kraadi. Hommikutundidel võib tekkida teedele härmatist

Kõrvemaa suusamaratoni tõttu on täna Harju maakonnas Jägala-Käravete maanteel km-tel 30-32 Pillapalus piiratud kiirust kuni 50 km/h.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles