Lumesadu ja pinnatuisk piiravad teedel nähtavust

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alo Nelis

Täna pärastlõunal sadas pea kõikjal lund ja oli pinnatuisku, nähtavus oli piiratud lumesaju ja teel lendleva lume tõttu.

Lumelisa tuli hommikutundidel ja keskpäeval, põhi- ja suuremate tugimaanteede katted olid pärastlõunal libedusetõrjest peamiselt soolamärjad ja lörtsised ning enamuses puhaste sõidujälgedega, vahendas maanteeinfokeskus.

Kohati, seda peamiselt sõiduradade ja -jälgede vahel, metsavahelistel maanteelõikudel, ristmikel ja teede laiendustel oli nii kinnisõidetud lund, soolalumesegu ja libedust. Piirkonniti on teedel ka pinnatuisust lumiseid lõike. Lumised ja talviselt libedad on kõrvalmaanteed.

Ilm oli muutlik. Oli lühiajalisi selgimisi. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku 0 kuni -2 kraadini. Õhtu- ja öötundidel temperatuurid vähesel määral langevad ning teedel püsib libeduse tekke oht.

Täna on liikluseks suletud kõik jääteed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles