Äikese- ja rahetorm andis Virumaal päästjatele tööd

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu.

Ida-Eesti päästekeskus sai täna õhtul Lääne- ja Ida-Virumaal möllanud äikesetormi tõttu mitu väljakutset, pealtnägijate sõnul sadas Jõhvi kandis ligi sentimeetrise läbimõõduga raheteri.

Ida-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Eve Ojala ütles, et Lääne-Virumaal Haljala vallas Idavere külas murdus mõned minutid enne kella 18 puu, mis takistas teel liiklust. Päästemeeskond sõitis teed vabastama.

Kella 18 ajal sai Ida-Eesti päästekeskus teise väljakutse Narva, kus Narva-Jõesuu poole suunduvale teele oli samuti kukkunud puu.

Kella 18 ajal sadas Jõhvi lähedal Mäetaguse vallas taevast erakordselt suuri raheterasid. Tartust Jõhvi sõitnud bussi reisija ütles BNS-ile, et raheterade läbimõõt ulatus kuni ühe sentimeetrini. Teel liikunud sõidukid peatusid tugeva rahesaju tõttu, kuna ohutu edasiliikumine oli võimatu.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles