Veetemperatuur Tallinna randades tõuseb

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvituspidu Stroomi rannas
Suvituspidu Stroomi rannas Foto: Margus Kruut

Täna hommikul kell kümme mõõdeti Pirita rannas veetemperatuuriks 18 kraadi ja heisati ujumist lubav roheline lipp. Kõige soojem oli aga Harku rannas, kus vee temperatuur oli keskpäeval 23 kraadi, kuid lehvis endiselt kollane lipp.

Teistes Harjumaa randades on olukord suplemise osas siiski veel kesine, sest nii Stroomi kui ka Kakumäe rannas on kell 12 veesooja 17, Pikakari rannas aga 16 kraadi, neis kõigis lehvis kollane lipp.

Paralepa rannas oli hommikul kell 10 veetemperatuur 20 kraadi, kuid Emajõe vabaujulas juba 27 kraadi. Türi ja Paide tehisjärves oli 24 ning Joaoru rannas 23 kraadi sooja.

Teistes Eesti randades pole hommikul veel veetemperatuure mõõdetud, kuid eile õhtul kell 18 oli Anne kanalis vesi 28, Emajõe linnaujulas ja Verevis 27 ning Pühajärvel 26 kraadi soe. Nendes randades lehvis ka roheline lipp.

Pärnu rannas oli Pärnu Postimehe andmetel eile kell 15 vesi 24 kraadi soe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles