Tugev tuisk ja lumesadu piirab teedel nähtavust

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumetorm Tallinnas novembris 2008.
Lumetorm Tallinnas novembris 2008. Foto: Peeter Langovits

Tugeva tuisu ja lumesaju tõttu on nähtavus mitmel pool Eesti maanteedel piiratud.

Pärastlõunal enne kella nelja olid põhi- ja suuremate tugimaanteede katted tehtud libedusetõrjest valdavalt soolamärjad/soolaniisked, paiguti soolalumesegused, vahendas maanteeinfokeskus.

Kinnisõidetud lund ja soolalumesegu esines ka sõidujälgede ja -radade vahel. Lumine ja libe oli Tallinna-Narva maantee nii Harju, Lääne-Viru kui ka Ida-Viru maakonnas.

Raskendatud on liiklemine väiksematel kõrvalmaanteedel, kus tuleb arvestada tuisuvaaludega ning lumiste ja libedate teeoludega.

Ilm oli vahelduva pilvisusega, lund sadas Harju, Pärnu, Jõgeva, Lääne-Viru, Ida-Viru ja Võru maakonnas. Tugeva tuisu ja lumesaju tõttu oli nähtavus piiratud Harju, Lääne-Viru ja Ida-Viru maakonnas. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku -2 kraadist kuni -5 kraadini.

Maanteeinfokeskus palub liiklejail olla ettevaatlik ja valida talvetingimustele sobiv sõidukiirus ning soovib kõigile teelolijaile turvalist liiklemist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles