Torm lükkas Virumaal teelt busse ning muutis teed läbipääsmatuks

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Torm lükkas teelt välja reisibussi.
Torm lükkas teelt välja reisibussi. Foto: Politsei

Tänane lumetorm lükkas Virumaal kaks reisibussi teelt välja ning muutis Tallinna-Narva maanteelõigu Virumaal praktiliselt läbitamatuks.

Täna juhtus Virumaal mitu väiksemat liiklusõnnetust ning teelt väljasõitu. Peamisteks põhjusteks oli tugev tuul, libe tee ja halb nähtavus. Ilmajaama andmeil on samasugust ilma oodata ka homme, vahendas Ida prefektuuri pressiesindaja.

Virumaa politseile laekus päeva jooksul mitu teadet plekimõlkimiste ja teelt väljasõitude kohta, milles inimesed kannatada ei saanud.

Nii näiteks informeeriti politseid Ida-Virumaal kolmest teelt väljasõidust. Kella 11.00 ja 12.00 vahel sõitis Kiviõli teeristis Tallinna-Narva maantee 142. km-l välja reisibuss.

Sündmuskohale sõitev politseipatrull märkas Sakal, Tallinna-Narva maantee 148. km-l, veel ühte teelt väljasõitnud bussi. Mõlemal juhul lükkas bussi teelt välja
tugev tuul.

Üks vahejuhtum leidis aset Jõhvis Kaare tänaval, kus buss oli risti teel, mille tagajärjel liiklus seisati. Päästeteenistuse tehnikaga lõõtsaga bussi sirgeks tõmmata ei õnnestunud - lõpuks tehti seda traktori abil.

Lääne - Virumaal juhtus politseile teadaolevatel andmetel viis plekimõlkimist ja üks teelt väljasõit.

Politsei palub võimaluse korral täna väljas mitte liikuda.

Hetkel on Virumaal asuv Tallinn-Narva maantee lõik praktiliselt läbipääsmatu, kuna tugev tuul ja lumesadu raskendavad sõiduteede puhastamist.

Ilmajaama andmeil on samasugust ilma oodata ka esmaspäeval.

«Homme on tööpäev, kuid palun tööandjaid suhtuda mõistlikult alluvate tööle hilinemisse. Liiklejail palun käituda äärmiselt ettevaatlikult. Sõidukijuhtidel tuleb valida ohutu sõidukiirus ning hoida pikivahet,» ütles Ida prefektuuri politseiprefekt Tarmo Kohv.

«Võimaluse korral tasuks täna ja homme pikkadest sõitudest loobuda,» lisas
politseiprefekt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles